ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδια στο κέντρο

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από το Πολυτεχνείο, από ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σύμφωνα με την αστυνομία, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 300 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια γύρω στις 6 το απόγευμα πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή, ωστόσο στην οδό Σταδίου κάποιοι προξένησαν φθορές στις τζαμαρίες τράπεζας, ενώ κατά την επιστροφή τους από την οδό Πανεπιστημίου έσπασαν τις τζαμαρίες δυο καταστημάτων.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ τους ακολούθησαν καθώς οι νεαροί κατευθύνθηκαν μέσω Πανεπιστημίου και Πατησίων στο Πολυτεχνείο. Εκεί, επί της οδού Στουρνάρη προξένησαν φθορές και σε άλλα καταστήματα, ενώ έβαλαν φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο, του οποίου εξερράγη το ρεζερβουάρ μπροστά στην είσοδο του Ιδρύματος στην οδό Στουρνάρη, καθώς και σε κάδους απορριμμάτων με τους οποίους έχουν κλείσει τους δρόμους.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχουν ακόμη επέμβει.