Συζυγοκτόνος: «Άντε να τελειώνουμε να μπω φυλακή, να ασχοληθώ με την ανατροφή του παιδιού»

Ψυχρός, κυνικός και χωρίς να δείξει κανένα στοιχείο μεταμέλειας, ή έστω λύπης. Αυτή είναι η εικόνα του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατά την παραμονή του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μια εικόνα που έχει σοκάρει, ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το Σάββατο, μάλιστα, αφού είχε ομολογήσει, του είχαν αποδοθεί κατηγορίες και είχε οδηγηθεί στον ανακριτή για να πάρει αναβολή, ξύπνησε το πρωί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα». Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά την παραμονή του στη ΓΑΔΑ είναι ήρεμος, ψύχραιμος έως ψυχρός, ευδιάθετος και λιγομίλητος.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει παράσχει στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο ενισχυτική δύναμη για την αποκλειστική επιτήρησή του και έχει διαθέσει ψυχολόγους από τα ιατρεία της Αστυνομίας σε 24ωρη βάση, αν τυχόν χρειαστεί τη συνδρομή τους, ενώ τον 33χρονο πιλότο επισκέφθηκαν εξ αρχής, ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

Ίδια είναι η εικόνα που έχει δείξει και κατά τις δύο μεταγωγές του στον ανακριτή, την Παρασκευή και σήμερα. Ψυχρός, ανέκφραστος, με το βλέμμα καρφωμένο στις κάμερες.

Όσοι γνωρίζουν τον 33χρονο πιλότο, αλλά και μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα όσα είχε την ψυχραιμία και τη σκληρότητα να διαπράξει μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, στην προσπάθειά του να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη ληστεία, με πρώτο ένα ακόμη έγκλημα: Την στυγνή δολοφονία και του σκύλου της οικογένειας, της Ρόξυ, που ήταν κουτάβι ακόμα και που του έπνιξε με τα ίδια του, τα χέρια, κρεμώντας το στην συνέχεια από το λουρί του, στην εσωτερική σκάλα της μεζονέτας στα  Γλυκά Νερά, δεν εκπλήσσονται.

Η διαδικασία της απολογίας του καθ’ ομολογίαν δράστη ενώπιον του ανακριτή, σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, ξεκίνησε αφότου ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, που παρέδωσε μέσω του συνηγόρου του, (ένας πλέον καθώς ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, παραιτήθηκε νωρίς το πρωί, από την υπόθεση), ο  33χρονος κατηγορούμενος, και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες καθώς στη συνέχεια ο 33χρονος, θα κληθεί να απαντήσει σε σειρά ερωτημάτων του ανακριτή.

Διαβάστε επίσης: «Να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη»: Οργή λαού στην μεταγωγή Αναγνωστόπουλου στον Ανακριτή

καθώς και:

Βασική μάρτυρας «ακυρώνει» τον 33χρονο: «Η Καρολάιν ούτε για αστείο δε θα χτυπούσε το παιδί της»