«Να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη»: Οργή λαού στην μεταγωγή του Αναγνωστόπουλου (Εικόνες)

Ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή οδηγείται αυτή την ώρα ο πιλότος που μετά από 37 ημέρες ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν. Ήταν ψύχραιμος και ανέκφραστος παρά τις αποδοκιμασίες, κοιτώντας συχνά τις κάμερες.

Η εικόνα του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σήμερα το πρωί, ενώ οδηγούνταν στον ανακριτή, απέχει πολύ από αυτήν ανθρώπου που έχει συντριβεί, ή έστω αναλογιστεί  τα τραγικά γεγονότα και το κακό που έχει προκαλέσει, και δεν παρουσιάζει ίχνος μεταμέλειας.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/3201791%20%281%29.jpg?itok=JEBSRijs

Ο 32χρονος παρέμεινε ψυχρός και δεν αντέδρασε σε όσα του φώναξαν όσοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. «Ντροπή σου», «Θα σαπίσεις στη φυλακή αλήτη”»είναι μερικά από αυτά που ακούστηκαν προς τον Μπάμπη Αναγωνστόπουλο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/3201789%20%281%29.jpg.webp?itok=o-J17QOz

Ο  συζυγοκτόνος δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο σημείο και που ως επί τω πλείστον ρωτούσαν αν έχει κάτι να πει στη μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας, Σουζάνα που η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αγκαλιάζει τον δολοφόνο της κόρης της, στο 40ήμερο μνημόσυνο της κόρης της, μην γνωρίζοντας βέβαια, πως την ίδια στιγμή ξεκινούσε η κινηματογραφική προσαγωγή του, ως βασικού υπόπτου.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/3201787%20%281%29.jpg.webp?itok=ikQmwm6O

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον συζυγοκτόνο στα δικαστήρια πέρασε λίγα λεπτά πριν τις 10:00 την πύλη της Ευελπίδων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως και την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στα δικαστήρια, φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένες είναι οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/3201788%20%281%29.jpg?itok=9sXUfvOa

Στο σημείο υπήρχαν συγκεντρωμένοι διάσπαρτοι πολίτες οι οποίοι φώναζαν «ντροπή», «να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη», και άλλες πιο υβριστικές φράσεις, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τον πλησιάσουν, καθώς ανάμεσά τους υπήρχε, ένα «τείχος» αστυνομικών (ΟΠΚΕ, ΟΔΟΣ κ.ά.). Γυναικείες οργανώσεις ύψωσαν πανό διαμαρτυρίας στον χώρο των Δικαστηρίων, για το ζήτημα των γυναικοκτονιών, εξ αφορμής της στυγνής δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του και μητέρας 11μηνου βρέφους,  Καρολάιν Κράουτς.