«Ακολούθησέ μας & μην κάνεις σκηνές»: Πώς περιγράφει μάρτυρας την προσαγωγή του πιλότου

Τη σκηνή της κινηματογραφικής προσαγωγής του συζυγοκτόνου 33ρονου πιλότου, από το 40ήμερο μνημόσυνο του θύματός του και τον διάλογο των αστυνομικών με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προτού τον οδηγήσουν με πλωτό μέσο στη Σκιάθο και από εκεί με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία και βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης κοπέλας. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης οδηγείται πλέον στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη.

«Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Ομολόγησε και συνελήφθη ο σύζυγος της Καρολάιν για τον φόνο της!

Είχε το θράσος να αγκαλιάσει την μητέρα της Καρολάιν…

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει, αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι», πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Η δημοτική σύμβουλος έκανε δε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

καρολαιν-κησδεια - Eretikos.gr

Το παραμύθι, ήταν εφιάλτης…

Η εικόνα που έδειχνε το ζευγάρι προς τα έξω ήταν το αντίθετο της αληθινής. Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι, όπως αποκαλύπτουν ανοιχτά πια αστυνομικές πηγές. Αντίθετα, ήταν ένα ζευγάρι με πολλά προβλήματα και συχνούς τσακωμούς. Ένας τέτοιος τσακωμός, μεγάλος, ήταν και εκείνος που ξεκίνησε νωρίς το μοιραίο βράδυ, την προηγούμενη νύχτα της δολοφονίας, χωρίς αυτό να αιτιολογεί φυσικά, μια τέτοια φρικτή κατάληξη.

Η Καρολάιν με τον σύζυγό της και δολοφόνο της αντάλλασσε μηνύματα που φανέρωναν ένταση, ενώ και οι δύο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, ενώ κατά πληροφορίες η άτυχη 20χρονη έψαχνε το προηγούμενο βράδυ κατάλυμα για να φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με τον πιλότο.

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν», κατέληξε η γυναίκα.

Γλυκά Νερά - Καρολάιν: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία στην Αλόννησο | Ελλάδα Ειδήσεις

Έσπασε μετά από οκτάωρη ανάκριση…

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε αμέσως από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να του παρουσιάζουν τα νέα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Ουσιαστικά επρόκειτο για τα στοιχεία από το βιομετρικό ρολόι και το δικό του κινητό, στοιχεία που ουσιαστικά ανέτρεπαν τους ισχυρισμούς του 32χρονου πιλότου-συζύγου της άτυχης Καρολάιν. Δεν είχε πειστικές, δεν είχε καθόλου απαντήσεις…

Ώρες μετά, ο δολοφόνος- σύζυγος, έσπασε και ομολόγησε πια την αποτρόπαια πράξη του.

Γλυκά Νερά: Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Από πού εμπνεύστηκε το (σχεδόν) τέλειο έγκλημα

Φαίνεται πως η υπόθεση του φίλου και εκπαιδευτή του στα Μέγαρα, που είχε πέσει θύμα ληστείας, ήταν ο καμβάς πάνω στον οποίο έστησε τη φανταστική εισβολή δραστών στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Έτσι, επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κινούνταν στο μοτίβο που είχε επιλέξει, πλάθοντας το σενάριο της ληστείας από τρεις αγνώστους οι οποίοι σκότωσαν τη σύζυγό του.

Όλο αυτό το διάστημα ο 33χρονος εμφανιζόταν ως ο τεθλιμμένος σύζυγος-χήρος και ευχόταν να μην ζήσει κανείς, κάτι ανάλογο.