Συνελήφθη & ομολόγησε ο δράστης στην Κατερίνη: Τι λέει ο πατέρας του θύματος

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας με θύμα έναν 45χρονο κομμωτή στην Κατερίνη, εντοπίστηκε και έχει συλληφθεί. Πρόκειται για ένα 58χρονο ο οποίος είχε προσαχθεί από χθες, μαζί με άλλους τρεις, ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό με το αυτοκίνητο του δράστη, που τον συνδέει με την αποτρόπαια πράξη.

Ο δράστης του εγκλήματος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, τσακωνόταν συχνά με το θύμα, καθώς είχαν κυρίως οικονομικές διαφορές.

Κατερίνη: Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης που σκότωσε και έκαψε τον... | Ελλάδα Ειδήσεις

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα πήγε στο σπίτι του δράστη. Μετά από διαφωνία ο 58χρονος χτύπησε τον 45χρονο και τον έδεσε. Στη συνέχεια τον μετέφερε στο κοιμητήριο όπου τον πυροβόλησε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο 58χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς λέγοντας ότι θεωρούσε τον 45χρονο κομμωτή και θύμα της άγριας δολοφονίας, υπεύθυνο για τη σύλληψή του το 2016 και γι αυτό αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Ο 45χρονος κομμωτής είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα από το σπίτι του με τους οικείους του να ενημερώνουν την αστυνομία. Το απόγευμα της Τρίτης ωστόσο η σορός του βρέθηκε από κάτοικο της Καλλιθέας Κατερίνης, πίσω από τα κοιμητήρια.

Ο 45χρονος βρέθηκε καμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα, ενώ έφερε και τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-06/katerini-dolofonia_0.jpg.webp?itok=-Qz12elk

Συντετριμμένος ο πατέρας του θύματος

Συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του κομμωτή.

Με αφορμή τις πληροφορίες για σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος, ο πατέρας του θύματος είπε: «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης», χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο» αυτό που έκανε στον γιο του.

Άγρια δολοφονία στην Κατερίνη: Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος - "Ήταν πολύ απάνθρωπο" - 17.06.2021, Sputnik Ελλάδα

Όπως είπε ο πατέρας του θύματος «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά.

Όταν το θύμα γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και πως ο συγκεκριμένος άνδρας, δημιουργούσε συχνά προβλήματα στο χωριό.