Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 48χρονου που φέρεται να επιχείρησε αρπαγή 13χρονης (Εικόνα)

Στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, έδωσαν οι Αρχές, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 48χρονου που κατηγορείται για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής 13χρονης προ ολίγων ημερών, στη Ραφήνα.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του στον αρμόδιο ανακριτή, που αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κάλλα Παντελή του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-06/arpagi-katigoroymenos-rafin.jpg.webp?itok=XLJaZRJY

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο κάθε σχετικής επικοινωνίας.