Σοκ με 2 νεκρούς στην Κέρκυρα: Εκτέλεσαν ζευγάρι Γάλλων μονίμων κατοίκων

Σε σοκ η Κέρκυρα με τις αρχές σε συναγερμός και την Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς το πρωί της Κυριακής λίγο μετά τις 11.30,  άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα και εκτέλεσε  ζευγάρι Γάλλων υπηκόων, οι οποίοι διέμενα μόνιμα στην Κέρκυρα εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι το ζευγάρι ήταν από τη Γαλλία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το ζευγάρι ζούσε το μισό χρόνο στο εξωτερικό και το μισό στην Κέρκυρα, ο άνδρας ήταν Έλληνας και η σύζυγός του, με καταγωγή από τη Γαλλία ή κατ’ άλλες πληροφορίες από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε εξωτερικό χώρο, πιθανότατα στον κήπο του, στο σπίτι τους, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής Δασιά, όπου συνέβη η απίστευτη αυτή τραγωδία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφορές -κατά πληροφορίες κτηματικές- με γείτονά του, ο οποίος φέρεται να είναι και ο δράστης του διπλού φονικού.

Πυροβολισμοί με νεκρούς στην Κέρκυρα | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr

Το ειδεχθές έγκλημα συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Δασιάς και όπως μεταδίδει το corfutvnews.gr, αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό του αδίστακτου δράστη που διαφεύγει και ενδεχομένως να κρύβεται στην περιοχή.

Βάσει νεοτέρων πληροφοριών, αυτή τη στιγμή η επιχείρηση της αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, από όπου όμως ακούστηκε νέος πυροβολισμός.. Αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης, να έχει βάλει τέλος στη ζωή του.