Νέα εν ψυχρώ εκτέλεση: Πυροβόλησαν και σκότωσαν πυγμάχο στη Βάρη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας στη Βάρη, το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021, μετά από πυροβολισμούς. Οι πρώτες ενδείξεις, καταδεικνύουν ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου, που εκτελέστηκε.

Το θύμα ήταν πυγμάχος, άνθρωπος της νύχτας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τον προσέγγισαν με μαύρο πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν το κεφάλι.

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει τη δολοφονία του γνωστού 39χρονου πυγμάχου, σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ένα συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε  από αγνώστους το πρωί, στην περιοχή της Βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου.

Πρόκειται για τον γνωστό πυγμάχο Τ.Μ., τον οποίο άγνωστοι προσέγγισαν με ασημία πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Πλέον σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών. Η εκτέλεση έγινε νωρίς το πρωί στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, έξω από πυγμαχικό σύλλογο.

Το θύμα καταγόταν από την Πάτρα και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, φυγοδικούσε στη Βουλγαρία, είχε συλληφθεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Επίσης είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια, όταν είχε κερδίσει ριάλιτι επιβίωσης. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πλέον σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών. Η εκτέλεση έγινε νωρίς το πρωί στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, έξω από πυγμαχικό σύλλογο.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών, φυγοδικούσε στη Βουλγαρία, είχε συλληφθεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς είχε προηγηθεί το απόγευμα της Κυριακής η δολοφονία ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.