Ένταλμα σύλληψης για τον Γεωργιανό: Εξετάζεται η εμπλοκή του στον φόνο της Καρολάιν

Ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή εξέδωσε η 11η Τακτική Ανακρίτρια σε βάρος του 36χρονου Γεωργιανού, που συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο, να επιχειρεί να φύγει από την χώρα, επιβαίνοντας σε τουριστικό λεωφορείο, με το που άνοιξαν οι μετακινήσεις και χρησιμοποιώντας πλαστό διαβατήριο. Οι Αρχές εξακολουθούν να εξετάζουν λεπτομερώς ενδεχόμενη εμπλοκή του στο ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η δικαστική λειτουργός εξέδωσε χθες Δευτέρα το ένταλμα σύλληψής του, το οποίο  αφορά σε ληστείες αλλά και στο αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και έτσι σήμερα ο 36χρονος αλλοδαπός θα μεταχθεί στα δικαστήρια, ώστε -αφού εκτελεστεί το ένταλμα- να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ο 36χρονος, που επιχείρησε να βγει από τη χώρα από τους Κήπους του Έβρου, φαίνεται να συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Οι δράστες της άγριας ληστείας είχαν δέσει και είχαν χτυπήσει τους τρεις κατοίκους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βιολογικό υλικό του 36χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

Ο 36χρονος συλληφθείς αρνείται κάθε εμπλοκή του, με το ειδεχθές έγκλημα της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Το ένταλμα σύλληψής του με την κατηγορία των ληστειών κατά συρροή, προς το παρόν δεν περιλαμβάνει την φρικιαστική υπόθεση του φόνου της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Ο ίδιος εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν.