Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον πόνο μου»

Σε ρεπορτάζ της Daily Mail για τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μπροστά στην 11 μόλις μηνών κόρη της και τον σύζυγό της, συμπεριλαμβάνονται και λόγια της μητέρας της άτυχης 20χρονης, η οποία δεν είναι ακόμη σε θέση να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον πόνο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Σούζαν. Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα ότι βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τόσο άδικα την κόρη της. «Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτή τη βάναυση δολοφονία», δηλώνει συντετριμένη.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Αλόννησο, όπου έζησε και μεγάλωσε η άτυχη Καρολάιν. Λίγες μέρες μετά την κηδεία της κόρης της, τόνισε: «Έχουν μιλήσει τόσοι πολλοί άνθρωποι για την Καρολάιν και για το πόσο υπέροχη ήταν. Αλλά για μένα ο θάνατός της είναι πολύ οδυνηρός και πρόσφατος για να μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτήν. Λυπάμαι».

Γλυκά Νερά: Έχουν αφήσει πολλά ίχνη οι δολοφόνοι της Κάρολαϊν

Το άρθρο στη DailyMail επικαλείται στη συνέχεια ρεπορτάζ του protothema.gr, για όλες τις εξελίξεις στο τραγικό γεγονός, όπως ότι επικηρύχθηκαν για €300.000 οι δολοφόνοι της άτυχης μητέρας, ότι οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνές τους σε 30 σεσημασμένους κακοποιούς και ότι οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γενετικό υλικό.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και βρέθηκε ως είδηση μεταξύ των πρώτων θεμάτων διεθνών μέσων ενημέρωσης, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκε γενετικό υλικό των δραστών και συγκεκριμένα τρίχες που φέρεται να ανήκουν σε έναν από τους εγκληματίες.