«Καλό ταξίδι αγάπη μου»: Η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου μετά την απώλεια της Καρολάιν (Εικόνα)

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά τη νύχτα τρόμου, που έζησε στη μεζονέτα του στα Γλυκά Νερά έκανε ο 32χρονος πιλότος. Η 20χρονη σύζυγος του Καρολάιν, δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι τους μέσα στην νύχτα, αφήνοντας πίσω της ένα κοριτσάκι που κλείνει τον πρώτο χρόνο της ζωής του σε λίγες μέρες, στις 3 Ιουνίου, ενώ συγκλονιστική ειρωνία της μοίρας, είναι το γεγονός πως η νεαρή μανούλα, μία μόλις ημέρα πριν τον βίαιο θάνατό της, είχε για πρώτη φορά γιορτάσει την γιορτή της μητέρας…

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστική ανατροπή στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα - Ελλάδα - Athens magazine

Ο άνδρας που είδε τη γυναίκα του να δολοφονείται μέσα στο σπίτι τους και δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί τους, προέβη σε μια λιτή ανάρτηση στο instagram, κατευοδώνοντας την αγάπη της ζωής του, με μία στιγμή ευτυχίας, από τον γάμο τους στην Πορτογαλία.

Γλυκά Νερά Φόνος: Αναζητούν Τα Λάθη Των Δραστών | Star.gr

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Επτά λέξεις ήταν αρκετές για να εκφράσει όλα όσα νιώθει ο ίδιος σχεδόν μία εβδομάδα μετά από τη φρίκη που βίωσε.

Η φωτογραφία μάλιστα που συνοδεύει την ανάρτηση είναι από τον γάμο του 32χρονου με την Καρολάιν με το ζευγάρι να ποζάρει χαμογελαστό και ευτυχισμένο σε παραλία του Λάγκος στην Πορτογαλία. Φυσικά τα σχόλια ήταν πολύ γρήγορα πάρα πολλά και άπαντες εξέφρασαν στον πιλότο τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό της συζύγου του.

Η ανάρτηση του 32χρονου πιλότου

 

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Γεωργιανός με βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν, που επιχείρησε να φύγει από τον Έβρο προς  Βουλγαρία με πλαστό διαβατήριο

Στο μεταξύ με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης, ένας Γεωργιανός, ο οποίος προσήχθη  την Παρασκευή καθώς εντοπίστηκε στα σύνορα στον Έβρο, επειδή προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα με κατεύθυνση τη Βουλγαρία, έχοντας πλαστό διαβατήριο.