Το τελευταίο «αντίο» θα πει αύριο η Αλόννησος στην Καρολάιν-Συγκινούν τα λόγια συγγενών και φίλων της (Video)

Την ώρα που το νησί της Αλοννήσου ετοιμάζεται να πει το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Καρολάιν, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια αδίστακτων εγκληματιών, η αγωνία για τη σύλληψή τους κορυφώνεται, με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, να ζητά να εξαντληθεί κάθε δικονομική δυνατότητα για την εξιχνίαση του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος.

Στην Αλόννησο, που αποτελεί τον τόπο όπου η άτυχη 20χρονη μητέρα μεγάλωσε, οι συγγενείς και οι φίλοι της ετοιμάζονται αύριο στις 15:00 να την αποχαιρετίσουν.

«Χάσαμε έναν άγγελο», αναφέρουν καθώς η Καρολάιν ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή από όλους τους κατοίκους του νησιού. Στην κάμερα του ΜEGA μίλησε φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, περιγράφοντάς της σαν ένα ξεχωριστό και χαρούμενο κορίτσι.

«Χάσαμε ένα άγγελο από το νησί μας. Το ζήλεψαν οι άγγελοι και το πήραν μαζί του. Το παιδί αυτό ήταν πολυτάλαντο, δραστήριο, χαμογελαστό. Σε όποιο χώρο έμπαινε, φώτιζε το σύμπαν», ανέφερε.

Παράλληλα, πέπλο οδύνης έχει καλύψει την Παλαιά Χώρα Αλοννήσου, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Καρολάιν.

Το μεσημέρι της Παρασκευής οι κάτοικοι του νησιού θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της άτυχης 20χρονης για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.