Ιατροδικαστικό πόρισμα σοκ: Έπνιξαν την Καρολάιν με τα χέρια & ένα κομμάτι ύφασμα

Σοκαριστικό είναι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης στη σορό της άτυχης 20χρονης Καρολάιν η οποία έχασε τη ζωή της χθες, από τα χέρια αδίστακτων ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ο θάνατος της νεαρής μητέρας ήταν φρικτός. Ασφυκτικός, όπως αναφέρεται στο ιατροδικαστικό πόρισμα, που επιβεβαιώνει πως στραγγάλισαν το κορίτσι.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε, πως η άτυχη Καρολάιν έχασε τη ζωή της από ασφυξία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, η 20χρονη κοπέλα φέρεται να έχασε τη ζωή της εξαιτίας απόφραξης των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας.

Ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας, της έκλεισε το στόμα με κομμάτια από ύφασμα και με την παλάμη των χεριών του, ενώ όπως διαπιστώνεται, ο δράστης με τα δάχτυλά του, τον αντίχειρα και τον δείκτη έφραξε και τη μύτη της. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να μην μπορεί να αναπνεύσει, και να επέλθει έτσι, ο ιδιαίτερα βίαιος, ασφυκτικός θάνατος της.

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση - Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος της 20χρονης μητέρας | in.gr

 

Τα λάθη των αδίστακτων κακοποιών, που θα οδηγήσουν στην σύλληψή τους

Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους, όπως όλα δείχνουν-, πως είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της, καθώς ξεκινούσαν να χτίζουν σπίτι.

Οι δολοφόνοι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά ήθελαν να σιγουρευτούν ότι θα πεθάνει: Την έπνιξαν με τα χέρια τους και ύφασμα | newsbreak

Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική, την οποία το ζευγάρι είχε τοποθετήσει για να προσέχει ανά πάσα στιγμή το μωρό που μόλις είχε αποκτήσει τότε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα λάθη των δολοφόνων που ερευνούν οι profilers - Έμειναν στο σπίτι σχεδόν μιάμιση ώρα οι ληστές

Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών «ξεσκονίζουν» φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.