Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη κατηγορούμενη

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της άτυχης Ιωάννας πριν από ένα χρόνο, στις 20 Μαΐου του 2020 συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα, στην είσοδο της εταιρείας, όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα.

Επίθεση με βιτριόλι : Παραπομπή σε δίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ζητά ο Εισαγγελέας - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Το συμβούλιο πλημμελειοδικών ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση εξέδωσε το υπ’ αριθμ. 1510/2021 βούλευμα με το οποίο παραπέμπει την 36χρονη κατηγορούμενη σε δίκη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, εις βάρος του άτυχου θύματός της.

Επίθεση με βιτριόλι: Παραπομπή της 36χρονης για απόπειρα ανθρωποκτονίας προτείνει ο εισαγγελέας | ενότητες, κοινωνία | Real.gr

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή είχα αναφερθεί ότι η πράξη θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι ως βαριά σκοπούμενη βλάβη, διότι από όλα τα στοιχεία τις δικογραφίας προκύπτει ότι η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα».