Ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο: Νεκρός επιχειρηματίας - Είχε δολοφονηθεί & η σύζυγός του (Εικόνες)

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει δύο δράστες, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ γνωστό επιχειρηματία της Ζακύνθου. Η δολοφονική επίθεση έγινε στο γραφείο του, στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ζάκυνθος: Επιχειρηματίας νεκρός από πυροβολισμούς -Είχαν δολοφονήσει τη σύζυγό του σε ενέδρα θανάτου | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θύμα των εκτελεστών είναι 54χρονος επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου μάλιστα πριν λίγους μήνες είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας, κοντά στο σπίτι του στη περιοχή του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο.

Ο ίδιος τότε κατάφερε να γλιτώσει, όμως θύμα της δολοφονικής επίθεσης, έπεσε η 37χρονη σύζυγός του.

Το θύμα είχε επαγγελματικό ραντεβού σε γραφείο της πόλης της Ζακύνθου. Σύμφωνα με το imerazante, το περιστατικό σημειώθηκε σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων δύο αδελφών.

Νεκρός επιχειρηματίας μετά από πυροβολισμούς στη Ζάκυνθο

Ξαφνικά οι δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο με αυτόματα όπλα και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον άτυχο επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δράστες του έδωσε και τη χαριστική βολή.

Ζάκυνθος: Επιχειρηματίας νεκρός από πυροβολισμούς -Είχαν δολοφονήσει τη σύζυγό του σε ενέδρα θανάτου | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Από τα πυρά, ελαφρά τραυματισμένος είναι ο ένας από τους ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πρέπει να σημειωθεί πως το κλίμα στην κοινωνία της Ζακύνθου, όπου συνέβησαν οι άγριες δολοφονίες του επιχειρηματία σήμερα 7 Μαΐου 2021, αλλά και της συζύγου του, τον Ιούνιο του 2020, είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, όχι μόνο από το εύλογο σοκ, αλλά και κυρίως από το γεγονός, ότι οι δυο τους, άφησαν πίσω τους τρία ανήλικα παιδιά…

Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε το ταχύπλοο με το οποίο φέρεται να διέφυγαν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης

Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, αλλά και το Καλάσνικοφ όπλο των δραστών

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στους πίσω από το κοιμητήριο των Αμπελοκήπων σε μια ερημική περιοχή ανάμεσα στα ελαιόδεντρα, αφού του έβαλαν φωτιά.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου,  βρέθηκε το Καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία.

Οργανωμένοι οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν άλλο όχημα για την διαφυγή τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τις οποίες επικαλείται το ermisnews, οι δράστες, πιθανότατα επαγγελματίες του οργανωμένου εγκλήματος,  κατάφεραν και διέφυγαν ήδη από τις νότιες ακτές του νησιού, χρησιμοποιώντας κατά πάσα πιθανότητα κάποιο φουσκωτό σκάφος.