Συνελήφθη διανομέας για κλοπή εμβολίου της Pfizer στην Αγία Παρασκευή (Video)

Συνελήφθη 46χρονος διανομέας ο οποίος φέρεται να έκλεψε μπουκαλάκι με εμβόλιο της Pfizer, κατά του νέου κορωνοϊού, από το κέντρο υγείας Αγίας Παρασκευής, το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο στη ΒΑ Αττική.

Το περιστατικό σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνέβη την Παρασκευή όταν οι υπάλληλοι του Κέντρου παρήγγειλαν καφέ από τοπικό κατάστημα.

Ο διανομέας μετέφερε την παραγγελία και λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι του Κέντρου διαπίστωσαν, ότι έλειπε ένα μπουκαλάκι με εμβόλιο της Pfizer, κατά του κορωνοϊού.

Τους έπιασε κουβέντα για τους εμβολιασμούς

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έπιασε την κουβέντα με το προσωπικό και μάλιστα έκανε κάποιες ερωτήσεις σε σχέση με τα εμβόλια.

Κάποια στιγμή και χωρίς να το αντιληφθούν οι υπάλληλοι του κέντρου υγείας, ο 46χρονος φέρεται να έκλεψε ένα φιαλίδιο με πέντε πολύτιμες δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

Πιθανότατα να το αφαίρεσε, όπως λένε αστυνομικές πηγές, και να το έκρυψε στην τσέπη του. Στη συνέχεια, χαιρέτησε, επιβιβάστηκε σε μηχανάκι και έφυγε.

Το προσωπικό κατάλαβε σχεδόν αμέσως ότι έλειπε το φιαλίδιο, το οποίο είχαν μόλις ανοίξει και το είχαν έτοιμο προς χρήση.

Έτσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που συνέλαβε τον 46χρονο.

Δόθηκαν καταθέσεις και  διεξήχθη η σχετική έρευνα.

Δείτε το Video:

Αρνείται τα πάντα ο συλληφθής

Ο διανομέας συνελήφθη  χθες Τετάρτη, αλλά το φιαλίδιο δεν βρέθηκε πάνω του, ούτε στα πράγματά του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο διανομέας δεν παραδέχεται ότι είναι αυτός που έκλεψε το εμβόλιο, το οποίο και δεν βρέθηκε ποτέ.

Τι δηλώνει άλλος διανομέας, για την πρωτοφανή υπόθεση:

Το βέβαιο είναι ότι δεν θα επιστραφεί ποτέ στο Κέντρο Υγείας, καθώς ακόμα και να εντοπιστεί, κανείς δεν θα είναι σε θέση να βεβαιώσει ότι είναι κατάλληλο για χρήση.