Επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη

Μια 25χρονη, 4 μηνών έγκυος, κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. πως αργά τη νύχτα της Κυριακής, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, για την ακρίβεια, άγνωστος άνδρας τής επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ εκείνη περπατούσε στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 25χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε την επίθεση, -που ξυπνά μνήμες της υπόθεσης με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα- , από άνδρα στην περιοχή της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε πως ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο, στην περιοχή γύρω από το στόμα. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση.