Σοκαριστικό βίντεο από την εκτέλεση του 39χρονου στην Κυπαρισσία-Λεπτό προς λεπτό η εν ψυχρώ δολοφονία

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ δολοφονία που έχει συγκλονίσει από χθες το πανελλήνιο, όταν ένας 72χρονος πυροβόλησε υπάλληλο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία για έναν λογαριασμό των 140 ευρώ, έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Ο 72χρονος, αφού διαπληκτίστηκε κατά την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα με τον άτυχο 39χρονο για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ ύψους περίπου 140 ευρώ, αποχώρησε από το μαγαζί απειλώντας το θύμα ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας όπλο.

Πράγματι, λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα ταξί και κρατώντας ένα περίστροφο στα χέρια κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 39χρονου. Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος, χωρίς να μιλήσει καθόλου, κινήθηκε ταχύτατα προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον άτυχο άνδρα και πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της εκτέλεσης:

Αμετανόητος ο 72χρονος δράστης: «Ήταν θέμα τιμής»

Σημειώνεται ότι ο 72χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Ο ίδιος μάλιστα παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 72χρονος εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, δηλώνοντας μάλιστα ότι «ήταν θέμα τιμής» και επισημαίνοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ.