Φρίκη στον Βύρωνα: Ο εγγονός σκότωσε την γιαγιά - «Ελάτε να την πάρετε, είναι νεκρή»

Νεκρή εντοπίστηκε χθες Τρίτη εντός της οικίας της, στον Βύρωνα μία ηλικιωμένη, που έφερε τραύματα και εκχυμώσεις στα πλευρά και το πρόσωπο. Ο θάνατος της αποδίδεται από τις αρχές σε άγριο ξυλοδαρμό ο οποίος έγινε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από τον εγγονό της.

Ο φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να κακοποιούσε το θύμα συστηματικά.

Ο 23χρονος εγγονός της ηλικιωμένης, συνελήφθη και κρατείται. Φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ όπως κατήγγειλαν γείτονες στις αρχές, ο νεαρός χτυπούσε συχνά την άτυχη γιαγιά του. Από το σπίτι ακούγονταν τακτικά φωνές και φασαρίες και οι ίδιοι είχαν αρκετές φορές ζητήσει την συνδρομή της αστυνομίας, καθώς ανησυχούσαν για την άτυχη γυναίκα.

Ο εισαγγελέας είχε δώσει στο παρελθόν εντολή για τον εγκλεισμό του δράστη σε ψυχιατρική κλινική.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ο εγγονός πήρε εξιτήριο από την κλινική και συνέχισε να συγκατοικεί με την ηλικιωμένη, η οποία ζούσε και τους δύο με την πενιχρή σύνταξή της.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν, πως στο παρελθόν γείτονες είχαν κάνει στην αστυνομία καταγγελίες που ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα κακοποιούνταν.

Λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, ήταν ο ίδιος ο εγγονός, αυτός που κάλεσε στην αστυνομία και δήλωσε «η γιαγιά μου είναι νεκρή, ελάτε να την πάρετε».

Η σορός της ηλικιωμένης βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομή.