Τραγωδία στο Πέραμα: Αστυνομικός πυροβόλησε & σκότωσε κατά λάθος τον ειδικό φρουρό αδερφό του

Τραγωδία στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς 21χρονος αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον 25χρονο ειδικό φρουρό αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν αναπάντεχα όταν το όπλο του 21χρονου εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 25χρονο αδερφό του στο κεφάλι.

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου άφησε δυστυχώς την τελευταία του πνοή.

Το χρονικό της ανείπωτης οικογενειακής τραγωδίας

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 21 και 25 ετών, βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου στο πατρικό σπίτι τους στο Πέραμα μαζί με τον πατέρα τους.

Κάποια στιγμή και ενώ ο 21χρονος περιεργαζόταν το όπλο του, το οποίο νόμιζε ότι ήταν άδειο, αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 25χρονο αδερφό του.

Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα Κυριακή, στις 04.00 τα ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή, υποκύπτοντας στο τραύμα που έφερε στο κεφάλι.

Οι δύο νεαροί είναι ειδικοί φρουροί και υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο 21χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ενώ έρευνες για της συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί το Τμήμα της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.