Διώκεται και για ασέλγεια η «κοκκινομάλλα», που προέβη στην αρπαγή της 10χρονης

Για ασέλγεια κατηγορείται, μεταξύ άλλων αδικημάτων η 33χρονη, που φέρεται ότι απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα, την περασμένη Πέμπτη ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Σύμφωνα με την αστυνομία εκτός από την αρπαγή, την παράνομη κατακράτηση, αλλά και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών η δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου, ένα γεγονός μάλιστα που η ίδια η 33χρονη, ομολογεί στην κατάθεσή της.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα που σύμφωνα με τις αρχικές περιγραφές ήταν «κοκκινομάλλα», σήμερα έχει κοντό,(σχεδόν ξυρισμένο), μαλλί καθώς όπως φαίνεται πρόλαβε να αλλάξει την εμφάνιση της ώστε να μην γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς που την αναζητούσαν.

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας 

Συγκεκριμένα η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως ομολόγησε, ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά. Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη. Το παιδί της, ζει σε άλλη πόλη με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr οι διωκτικές αρχές εκτιμούν, πως πίσω από τη συγκεκριμένη ανατριχιαστική πραγματικά υπόθεση, κρύβεται κύκλωμα παραγωγής και διακίνησης πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ  η κατηγορούμενη φέρεται να είναι εκδιδόμενη.