Mαρτυρία σοκ για την Μαρκέλλα: «Την είχαν με χειροπέδες. Μου είπε, ότι την πείραξαν» (Videos)

Μία σοκαριστική μαρτυρία για την 10χρονη Μαρκέλλα, καταθέτει η Κατερίνα Σεραφειμίδου, η γυναίκα, η οποία μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου, διέσωσαν το παιδί, όταν το εκείνος το εντόπισε, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η κ. Σεραφειμίδου, η οποία κράτησε συντροφιά στη μικρή Μαρκέλλα μέχρις ώτου, φτάσει η αστυνομία, που έσπευσε να καλέσει ο κος Οικονόμου, όσην ώρα περίμεναν τους αστυνομικούς προσπαθούσε να ηρεμήσε το δεκάχρονο κοριτσάκι.

Η γυναίκα δήλωσε μιλώντας στο thestival.gr, ότι το παιδί, της είπε πως την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, η ίδια γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά, η οποία την είχε αρπάξει,  δίνοντας της μάλιστα και κάποιο χρηματικό ποσό, ως δωροδοκία, για να μην μιλήσει σε κανέναν.

Σε ερώτηση αν την γνώριζε αυτήν την γυναίκα η Μαρκέλλα απάντησε αρνητικά.

Σοκαριστικό επίσης είναι το γεγονός, ότι όπως είπε το κορίτσι στην κα Σεραφειμίδου, όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες. Έφερε όντως όπως λέει η γυναίκα που έμεινε μαζί της, σημάδια στα χεράκια της, ενώ η Μαρκέλλα, όταν την ρώτησε αν την πείραξαν, ανέφερε πως ναι την πείραξαν και πως πονούσε χωρίς ωστόσο να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες, με την αστυνομική έρευνα να αναμένεται να δώσει φως σε αυτή την περίεργη, όσο και σοκαριστική υπόθεση.

Δείτε το Video με τη μαρτυρία της γυναίκας, που συνέβαλε στη διάσωση της:

Το κορίτσι ήταν εξαντλημένο και έκλαιγε, ενώ είχε χάσει την αίσθηση του χρόνου και πίστευε, ότι χάθηκε “σήμερα το πρωί”, γεγονός που όπως υπέθεσε η γυναίκα μπορεί και να σημαίνει, ότι οι αρπαγείς κρατούσαν ίσως για αρκετο διάστημα από την Πέμπτη που το απήγαγαν, ναρκωμένο το μικρό κορίτσι.

Σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, η 10χρονη – Στο πλευρό της παιδοψυχολόγοι

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η μεταφορά της ανήλικης, σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες εξαφάνισης της ανήλικης και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Το παιδί θα υποβληθεί σε ελεγχεί για την πιθανή χορήγηση ουσιών, στην διάρκεια της ομηρίας της, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχει με κακοποιηθεί, με οποιονδήποτε τρόπο.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της παιδοψυχολόγοι. Η 10χρονη, παρότι εξουθενωμένη, είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως η 10χρονη, στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τους παιδοψυχολόγους, έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και προς το παρόν δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες εξαφάνισής της αλλά και τι ακριβώς συνέβη στη διάρκεια του κρίσιμου, αγωνιώδους διαστήματος των 44 ωρών, κατά τις οποίες αγνοείτο.

Οι παιδοψυχολόγοι επιχειρούν να την «ξεκλειδώσουν», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Εισαγγελικές πηγές, ώστε να μπορέσει, να βοηθήσει στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Τι δήλωσε ο αδελφός της ανήλικης: «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ»

Στο σπίτι όπου μένουν οικογενειακώς έφτασε περίπου στις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου ο αδελφός της δεκάχρονης, Χρήστος. Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στο GRTimes.gr, δεν του έχουν επιτρέψει καθόλου να δει την αδελφή του.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω», δήλωσε.

Συμπλήρωσε δε, πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους, ούτε με την αδελφή του. «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Δείτε το Video:

Ο αδελφός της 10χρονης ανέφερε, ότι στην μικρή γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ευχαρίστησε, όλον τον κόσμο που βοήθησε στον εντοπισμό της.