Το video, που κατέγραψε τις κινήσεις της 35χρονης πριν & μετά την επίθεση με το οξύ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το video-ντοκουμέντο, που έδωσε στις αρχές τις πρώτες εικόνες, από δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι έφτασε η αστυνομία στα ίχνη της 35χρονης ...

Στο video, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το πρωινό» παρουσιάζονται καρέ – καρέ οι κινήσεις της δράστιδος, μετά την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα, όταν μάλιστα η φερόμενη ως δράστις, απεικονίζεται να φεύγει από το σημείο τρέχοντας και να επιβιβάζεται στο μισθωμένο ταξί.

Στα δύο λεπτά διάρκεια του ίδιου video, κατεγράφησαν επιπλέον οι κινήσεις της 35χρονης και την Τρίτη 19 Μαΐου, όταν προσέγγισε τον χώρο, έτοιμη να επιτεθεί, αλλά δεν πρόλαβε καθώς η κοπέλα, που έτσι αναίτια και εμμονικά αποτέλεσε στόχο της, είχε προλάβει να μπει στον χώρο εργασίας της, μόλις δύο λεπτά πριν.

Το κλειστό κύκλωμα, όπως θα δείτε έχει καταγράψει την ίδια γυναίκα στις 19 Μαΐου, για κατόπτευση του χώρου ή ακόμη και για να κάνει την επίθεση, κάτι που όμως δεν έγινε εκείνη την ημέρα.

 Δείτε το Video – Ντοκουμέντο:

 

Η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, που εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο που παρουσίασε «Το Πρωινό», έχει καταγραφεί και την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, να φορά την ίδια περούκα και την καπαρντίνα και να απομακρύνεται με ταχύτητα από το κτίριο, όπου στεγάζεται το γραφείο της 34χρονης, αφότου έχει δυστυχώς πραγματοποιήσει την φρικτή επίθεσή της, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει, να επιβιβάζεται σε αυτό και να απομακρύνεται από την Καλλιθέα.