Επίθεση με βιτριόλι: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η φωνή της δράστιδος & η εικόνα της σε καθαρά καρέ

Στο «Θριάσιο» μεταβαίνουν εκτάκτως οι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας προκειμένου να ζητήσουν συγκεκριμένα στοιχεία από την Ιωάννα, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε κομβικό σημείο.

Η κοπέλα χθες που την επισκέφθηκαν ξανά δεν ήταν δυστυχώς σε θέση να τους μιλήσει, καθώς η κατάστασή της, δεν είναι καλή. Η άτυχη κοπέλα υποφέρει από ισχυρούς πόνους και επιπλέον είναι πολύ δύσκολο ακόμη για εκείνη, να διαχειριστεί ψυχολογικά, αυτό που της συνέβη. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους καθαρά καρέ από κάμερα που φαίνεται η ύποπτη της αποτρόπαιας επίθεσης, το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που έκανε στο ράδιο ταξί αλλά και τρία ακόμη στοιχεία για τα οποία θα ζητήσουν επιβεβαίωση από την Ιωάννα.

Θετικά είναι και τα αποτελέσματα από τη σάρωση όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ενώ όπως αναφέρει η Μηχανή του Χρόνου, είναι πλέον ζήτημα ημερών να τη συλλάβουν, καθώς οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον ταξιτζή που την παρέλαβε από τη Θησέως και την πήγε στον προορισμό της.

Στην Ασφάλεια πρώην σύντροφος της 34χρονης & ένας φίλος της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχουν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση. Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους.

Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση. Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει και μάλιστα εντός των προσεχών ημερών, πλησίαζε η εκδίκασή της, αλλά και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο η Ιωάννα πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.