Στην τελική ευθεία οι έρευνες: Πέντε οι ύποπτες για την επίθεση με βιτριόλι

Στην τελική ευθεία, έχουν μπει πια, οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη της αδίστακτης γυναίκας, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωαννα στην Καλλιθέα, ενώ στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται, πλέον, πέντε γυναίκες, σύμφωνα με όσα τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, περιμένουν από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης (Τετάρτη 20 Μαϊου), στην άτυχη γυναίκα, την ώρα που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως.

Τα αποτελέσματα από αυτές τις σαρώσεις, είναι που  αναμένεται, ότι θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών που επεξεργάζεται όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει ληφθεί, όχι μόνο από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της επίθεσης, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την εικόνα όταν εμφανίζεται μία ύποπτη γυναίκα. Στη συνέχεια, αστυνομικοί θα τη δείξουν στην 34χρονη μήπως μπορέσει να την αναγνωρίσει.

Σημειώνεται, ότι κλιμάκιο αστυνομικών επισκέφθηκε χθες Κυριακή, για ακόμη μία φορά, την άτυχη γυναίκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι νεότερο, καθώς η 34χρονη δεν μπόρεσε να θυμηθεί κάτι παραπάνω από όσα έχει ήδη καταθέσει έως τώρα.

Σήμερα αναμένεται να την επισκεφθούν εκ νέου αστυνομικοί που διευρευνούν την υπόθεση και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας που διέπραξε την φρικτή αυτή επίθεση εναντίον της 34χρονης κοπέλας, σημαδεύοντάς την για πάντα.