Με ένα απλό «Γεια»... Ρίγησε η Ελλάδα με αυτό το video-ντοκουμέντο για την Ελένη Τοπαλούδη

Ένα συγκλονιστικό video, από τις ξέγνοιαστες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη,  πριν βρεθεί στον δρόμο των δύο υπανθρώπων, που της στέρησαν την ζωή, βασανίζοντάς την, με τον πιο φρικτό και απάνθρωπο τρόπο, πρόβαλε σε αποκλεστικότητα το Star.

Με ένα απλό «Γεια»…

Η Ελένη όπως όλοι οι νέοι της ηλικίας της,  απολαμβάνει τη φοιτητική ζωή, κάνει πλάκα με τους φίλους της, γελάει, χαίρεται την κάθε στιγμή. Είναι ένα ψηλό, ευγενικό, όμορφο κορίτσι, με ανατροφή, με ποιότητα, με μόρφωση, στόχους και όνειρα και δεν μπορεί κανείς και τίποτα να προβλέψει την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Την κοιτάς που χαμογελάει, που αστειεύεται και αυτός ο εφιάλτης, μοιάζει ακόμα και σήμερα απίστευτο, ότι πράγματι συνέβη…

Είναι η πρώτη φορά, που ακούμε τη φωνή και το γέλιο της, τότε που τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό της τέλος…

Ελένη Τοπαλούδη - νέα: Τι έγινε μετά τη δολοφονία στο Facebook ...

‘Ενα στυγερό έγκλημα, ένας φρικτός θάνατος, μια τραγωδία, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Η Ελένη Τοπαλούδη πέρασε φρικτά βασανιστήρια στα χέρια των βιαστών και δολοφόνων της, πριν φύγει τόσα πρόωρα, άδικα και με τόσο άγριο τρόπο, από τη ζωή.

Στο video βλέπουμε για πρώτη φορά το κέφι της για τη ζωή που ήταν μπροστά, τα γέλια που μπαίνουν υπόκρουση στην παιδιάστικη χαρά της, ακούμε λίγες νότες από την κιθάρα της και μια φωνή που ακούγεται σαν μελωδία, να λέει ένα απλό γεια… Ακούμε για πρώτη φορά τη φωνή της Ελένης…

Εξοργίζει ο συνήγορος Κούκουρα: «Δεν έχει επίγνωση το τι είναι μεταμέλεια»

Την ίδια ώρα,  όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος και παρά την καταδίκη του ο 23χρονος Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας, επιμένει να  αρνείται τη συμμετοχή του στη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη μέσω του συνηγόρου του ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και πως μετανιώνει μόνο για το γεγονός ότι δεν βοήθησε την φοιτήτρια, ενώ μένος προκαλεί το  γεγονός, ότι ο δικηγόρος μιλώντας για τον Ροδίτη εντολέα του ανάφερε «δεν έχει επίγνωση το τι είναι μεταμέλεια», θέλοντας να τον δικαιολογήσει.

Ο 23χρονος Ροδίτης Μανώλης Κούκουρας και ο 21χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λουτσάι, κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ομαδικό βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, όπως ακριβώς είχε προτείνει η Εισαγγελέας της Έδρας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία συγκλόνισε με την αγόρευσή της. Όπως είχε ζητήσει,  επιβλήθηκαν στον κάθε έναν εκ των δύο, οι ποινές της ισόβιας κάθειρξης, για την άγρια δολοφονία της κοπέλας, συν 15 χρόνια για τον βιασμό της.

Σωτήρης Αβδελίδης: Η δικαστική απόφαση «δεν αφήνει ικανοποιημένο» τον εντολέα μου

Ο δικηγόρος του 23χρονου, Σωτήρης Αβδελίδης, εξόργισε τους γονείς της Ελένης αλλά και την κοινή γνώμη, μίλώντας στο MEGA και λέγοντας πως η δικαστική απόφαση «δεν αφήνει ικανοποιημένο» τον εντολέα του…

«Όσον αφορά την καταδίκη για ομαδικό βιασμό, η υπερασπιστική του γραμμή ήταν κάθετη, θεωρούμε ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός, όσον αφορά την ανθρωποκτονία, υπάρχει η θέση του ίδιου του κατηγορουμένου, που εξ’ αρχής αρνείται ότι σκότωσε τη θανούσα. Πρόκειται για ένα παιδί με διεγνωσμένη ψυχική διαταραχή. Φωνάζει ότι δεν σκότωσε την Ελένη», είπε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με την απολογία, του 23χρονου πελάτη του,  ο δικηγόρος ανέφερε πως «δεν είχε καμία συνέχεια, δεν μπορούσε να απαντήσει, οι απαντήσεις του ήταν κατά βάση ασυνάρτητες. Έπεσε σε αντιφάσεις, που έχουν να κάνουν με την νοητική λειτουργία αυτού του ανθρώπου».

«Ο κάθε νοήμων πολίτης που δεν έχει δει τις συμπεριφορές του κατηγορουμένου στην ακροαματική διαδικασία θα ήταν από την άλλη πλευρά. Εγώ είπα για προγενέστερη ψυχική διαταραχή του κατηγορουμένου».

Άρνηση μεταμέλειας

Για την άρνηση μεταμέλειας των δύο καταδικασθέντων, ο κ. Αβδελίδης τόνισε μιλώντας στο MEGA: «O εντολέας μου, ο ίδιος συνεχώς δήλωσε, ότι το μόνο για το οποίο νιώθει τύψεις, είναι ότι δεν συνέβαλε ώστε να μην σκοτώσει ο συγκατηγορούμενός του την Ελένη».

«Αυτό δείχνει τον ερασιτεχνισμό τους. Δεν είχαν τον χρόνο να συμμαζέψουν τα πράγματα. Δεν έχει επίγνωση του τι ακριβώς αυτή την στιγμή είναι η μεταμέλεια. Το εξαιρετικά δασκαλεμένος συνδέεται με την έλλειψη καταλογισμού. Αυτό θα το εξετάσει ο ψυχίατρος. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον καταλογισμό. Κατανοώ ότι είναι ένα στυγερό έγκλημα, αλλά ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, και προγενέστερα και μεταγενέστερα του εγκλήματος αντιμετωπίζει υψηλού βαθμού ψυχική διαταραχή», ανέφερε ο δικηγόρος του, την στιγμή που μετά από Εισαγγελικό Αίτημα,  γίνεται διερεύνηση ενδεχόμενης έκδοσης ψευδούς βεβαίωσης από ιδιώτη ψυχίατρο και ηθικής αυτουργίας στην συνταγογράφηση φαρμάκων για τον Μανώλη Κούκουρα, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.