Δημοτική υπάλληλος βρήκε & παρέδωσε 19.000 ευρώ - Η ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων (Video)

Την ενάρετη στάση υπαλλήλου του δήμου Αθηναίων, η οποία βρήκε τσάντα με 19.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία, ανέδειξε  μέσω ανάρτησης του στο Facebook, την Τετάρτη ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Η νεαρή κυρία, που εργάζεται στην καθαριότητα εντόπισε την τσάντα και αμέσως ενημέρωσε τον επιστάτη συνάδελφο της, προκειμένου να παραδώσουν την τσάντα στην αστυνομία.

Ο κος Μπακογιάννης, όπως δείχνει το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του,  μόλις πληροφορήθηκε την αξιέπαινη αυτή πράξη, έσπευσε να συναντήσει τους πρωταγωνιστές του περιστατικού και να τους συγχαρεί για την υποδειγματική κίνηση τους.

«Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, το παρέδωσαν στην αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία», αναφέρει συγκινημένος στην ανάρτησή του ο δήμαρχος της Αθήνας.