Ηχητικό ντοκουμέντο με την 7χρονη Βαλεντίν: «Είμαι με την μαμά μου. Είμαι καλά» - Ρωτούσε για τον πατέρα της

Τηλεφωνική επικοινωνία, με τον δικηγόρο του πατέρα της, Βασίλη Νουλέζα, είχε η 7χρονη Βαλεντίν. Η συνομιλία με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα και της μητέρας της, ηχογραφήθηκε και μεταδόθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Alpha.  Η μικρή με γλυκιά φωνή και τρόπους είπε πως θέλει να μείνει στη Γαλλία και πως είναι χαρούμενη.

«Είμαι καλά, με τη μαμά μου», είναι τα λόγια της μικρής Βαλεντίν που θεωρείτο αγνοούμενη από τα Χριστούγεννα του 2019.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η 7χρονη Βαλεντίν έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του πατέρα της, κ. Νουλέζα. Το κοριτσάκι λέει ότι είναι καλά μαζί με τη μαμά της και την αδελφή της και πως θέλει να παραμείνει στη Γαλλία, ενώ ρωτάει και αν είναι καλά ο πατέρας της.

 Δείτε το Video:

Ελεύθερος ο πατέρας της Βαλεντίν

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την παρουσία του στο γραφείο του ανακριτή ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, στον κατηγορούμενο για το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού, αλλά για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, απολογούμενος επέμεινε στον ισχυρισμό ότι σκηνοθέτησε την εξαφάνιση της μικρής, σε μια προσπάθεια να πάει στη Γαλλία, όπου ζούσε η μητέρα της για να έχει μια καλύτερη ζωή.

«Δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί», φέρεται να είπε στην απολογία του. Μάλιστα, εμφανίζεται να αποκάλυψε στις Αρχές την ακριβή διεύθυνση στην οποία διαμένει η μικρή μαζί με τη μητέρα της.

Η ενημέρωση των Γάλλων αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι γαλλικές Αρχές ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. πως από την έρευνά τους διαπιστώθηκε πως η γυναίκα που εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Σαιντ-Ετιέν είναι η βιολογική μητέρα της 7χρονης Βαλεντίν.

Οι Γάλλοι αστυνομικοί θεωρούν πέραν πάσης αμφιβολίας πως η γυναίκα λέει την αλήθεια και είναι η μητέρα της Βαλεντίν.

Οι γαλλικές αρχές πήραν χωριστές συνεντεύξεις, με ερωτηματολόγιο, κάτι που επιβεβαίωσε τη σχέση των δύο γυναικών.

Η γυναίκα είναι στη Γαλλία από το 2015 ενώ η Βαλεντίν έχει γραφτεί σε γαλλικό σχολείο.

Οι Γάλλοι αστυνομικοί θεωρούν πως δεν πρέπει να επιληφθεί η πρόνοια διότι το παιδί δείχνει ευτυχισμένο, υγιές και χαρούμενο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασής της, η 7χρονη αναφέρθηκε για το πως πήγε στη Γαλλία και τα όσα είπε ταιριάζουν με τους ισχυρισμούς του πατέρα.

Σε περίπτωση που η ΕΛ.ΑΣ. επιμείνει στην εξέταση DNA προκειμένου να εξακριβωθεί αν η γυναίκα είναι η μητέρα της Βαλεντίν, αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω δικαστηρίων.

Φίλοι και συμμαθητές της 7χρονης είπαν στον Alpha πως λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί τους αποχαιρέτησε και τους ενημέρωσε πως θα άλλαζε σχολείο.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος