Μετανιωμένος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο 77χρονος που σκότωσε τον δημοτικό υπάλληλο, στον Διόνυσο

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 77χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον προϊστάμενο του τμήματος ύδρευσης του δήμου Διονύσου. Ο 77χρονος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή στον οποίο θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ σε  βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου Παναγιώτης Χρυσικάκης ανέφερε πως του εγκλήματος προηγήθηκε διαπληκτισμός δράστη και θύματος.

«Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος, ο οποίος εμφανίζεται να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει μετανιώσει.

Όλα έγιναν στις 08:45,  όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κατηγορούμενος μετέβη στο αμαξοστάσιο του δήμου, όπου πυροβόλησε και σκότωσε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι τον 55χρονο υπάλληλο του Δήμου Διονύσου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν το αιματηρό περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διάλογος ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως πριν από το φονικό 77χρονος δράστης, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του.

Όπως αναφέρει ο υπάλληλος του δήμου Διονύσου, τον ειδοποίησαν μετά τους πυροβολισμούς και περιέγραψε τι συνέβη. Οπως είπε, ο άντρας πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα στο κεφάλι, καθώς θεωρούσε ότι υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, η οποία δεν είχε διορθωθεί και φοβούνταν ότι θα σημειωνόταν καθίζηση εδάφους.

«Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα», είπε ο συνάδελφος του δολοφονηθέντος στον Real FM.

Είχαν μεταβή ωστόσο οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του», πρόσθεσε ο εργαζόμενος στο δήμο Διονύσου.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Προτεινόμενα για εσάς