Σοκ για Γαρμπή-Σχοινά: Καρτέρι ληστών, που τους έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους

Απόλυτος τρόμος, για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Νέα Ερυθραία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της, από νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και ενώ πάρκαρε στο σπίτι της, τέσσερις άντρες με κουκούλες, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο σπίτι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και τον γνωστό τραγουδιστή και τους έδεσαν, ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Αφού απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή.

Το χρονικό της ληστείας

Οι τέσσερις ένοπλοι φαίνεται πως γνώριζαν το σπίτι όπου μένουν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή αλλά και το γεγονός πως η διάσημη τραγουδίστρια κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Στο σπίτι όπου διαμένουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στη Νέα Ερυθραία, υπάρχουν εγκατεστημένες δυο κάμερες ασφαλείας. Η μια είναι κρυμμένη πίσω από δέντρα και η δεύτερη είναι εγκατεστημένη πίσω από την εξώπορτα, στο διάδρομο που οδηγεί από το σπίτι στην έξοδο, αυτό ωστόσο δεν πτόησε τουςληστές, οι οποίοι της είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν πότε θα επέστρεφε από το κέντρο, όπου εμφανίζεται.

Την περίμεναν κρυμμένοι κοντά στο σπίτι της και όταν η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε, περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητό της. Την ώρα που κατέβηκε, εμφανίστηκαν μπροστά της, την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν.

Οι δυο κρατούσαν πιστόλια, με τα οποία απείλησαν την Καίτη Γαρμπή και την ανάγκασαν να τους ανοίξει με τα κλειδιά της για να μπουν στο σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος φυσικά δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε.

Όταν όμως άκουσε τη φασαρία, κατέβηκε στο σαλόνι και τότε ήρθε αντιμέτωπος με τον τρόμο: οι τέσσερις κουκουλοφόροι απειλούσαν με όπλο την Καίτη Γαρμπή.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και τον γνωστό τραγουδιστή τους έδεσαν και τους φίμωσαν με μονωτική ταινία ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με το όπλο απέιλησαν να τους σκοτώσουν έαν δεν τους έλεγαν που έχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι». Οι ένοπλοι ληστές πήραν 40.000 ευρώ σε μετρητά, πλάκες ασήμι και εξαφανίστηκαν.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος