Ολοκληρώθηκε η θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ

Συγκινητικά και πολύ ευχάριστα τα νέα από την Βοστώνη, με τους γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, να ενημερώνουν με ανάρτησή τους στο Facebook, ότι το παιδί τους, που πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία τύπου Ι, ολοκλήρωσε την θεραπεία του στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital στην Βοστώνη.

«Η θεραπεία ολοκληρώθηκε! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά», ανέφερε η συγκινητική ανάρτηση τους το βράδυ της Πέμπτης, η οποία συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και όπως είναι φυσικό έγινε αμέσως viral, με χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Ο γιατρός ο οποίος έχει αναλάβει τη θεραπεία του μικρού αγοριού είναι ο Βασίλειος Δάρρας, κορυφαίος ομογενής ιατρός στις ΗΠΑ.

Η ανάρτηση για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ


Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στην σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας, με την οποία το 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε δίνει το δικό του αγώνα.