Τροχαίο με εγκατάλειψη στην Πεντέλη: Στην εντατική 14χρονος, ελεύθερη η 27χρονη οδηγός

Τροχαίο με εγκατάλειψη και θύμα ένα 14χρονο παιδί, το βράδυ του Σαββάτου στην Πεντέλη. Το νεαρό αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου, όταν κατά πληροφορίες επιχειρούσε να περάσει το δρόμο, ενώ το αυτοκίνητο της 27χρονης που οδηγούσε 27χρονη κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη.

Η γυναίκα οδηγός που το παρέσυρε, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει.

Το πρωί η 27χρονη οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη. Η οδηγός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προσπέρασε σταματημένο λεωφορείο, χτύπησε το παιδί και αρχικά το εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι μετά το τροχαίο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν, πως ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις, οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.