Ο οδηγός φορτηγού για την άγρια επίθεση στους εφοριακούς: «Τους έδινα τα βιβλία μου και μου έλεγαν πρόστιμο 500 ευρώ. Δεν έφταιγα» (Video)

Την δική του εκδοχή έδωσε ο ο οδηγός φορτηγού στο Ρέθυμνο, που ξυλοκόπησε δύο εφοριακούς, λέγοντας, πως όλα συνέβησαν, γιατί οι ελεγκτές αρνήθηκαν να ελέγξουν τα βιβλία του και επέμεναν να του επιβάλουν πρόστιμο 500 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, είπε «με ρώτησαν τι έχω φορτωμένο, τους απάντησα κάρβουνο. Τους είπα ότι είχα χαρτιά και απάντησαν δεν μας ενδιαφέρει, κόψτε του πρόστιμο 500 ευρώ».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «τους είπα θα καλέσω την Αστυνομία και μόλις έρθει, θα σε δείρω εσένα… γιατί μου τα κάνεις αυτά, είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος… και επέμεναν κόψτε του 500 ευρώ. Του λέω δεν κόβεις τίποτα, κάλεσε την αστυνομία και μου λέει «δείρε με τώρα».

«Όχι απλά με προκάλεσε, μου επιτέθηκε ο ένας εξ αυτών… ήταν και λίγο πιο ψηλός… έτσι κάνουν αυτοί… Του έριξα καμία- δύο και μετά ήρθε η άλλη η κοπέλα κάτι μου… έσουρε, έφαγε κι αυτή μία. Ούτε κατάλαβα πώς χτύπησε αυτή. Δεν πέταξα πέτρες.

Τον χτύπησα ναι, πέρασα Αυτόφωρο αλλά όλα τα άλλα που λένε είναι ψέματα. Με ρώτησαν γιατί δεν έκοψα δελτίο αποστολής, τους είπα ότι στην περιοχή μου δεν κόβω δελτίο αποστολής», υποστήριξε ο οδηγός και προσθέσε: «είμαι αγρότης, παλεύω για το μεροκάματο. Ένιωσα απειλή, τσαμπουκά. Αφού τους έδινα τα βιβλία μου και μου έλεγαν πρόστιμο 500 ευρώ ήταν σαν να ήθελαν λεφτά. Δεν έφταιγα».

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Προτεινόμενα για εσάς