Δολοφονία στο Περιστέρι: Στο ίδιο τραπέζι δράστης και θύμα! - «Καλά πάω να το φέρω», είπε ο δράστης και έφερε το όπλο! - Video

Υλικό από video εξετάζει η αστυνομία για να ταυτοποιήσει τον δράστη, που εκτέλεσε εν ψυχρώ και πισώπλατα το απόγευμα της Τετάρτης θαμώνα σε καφετέρια στο Περιστέρι, η οποία ανήκει στο ζευγάρι των γνωστών ηθοποιών Μάνου Παπαγιάννη και Αγγελικής Δαλιάνη.
O τρόπος δε, με τον οποίο ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι και την πλάτη το θύμα, το παραπέμπουν σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγραφεί ο δράστης και εκτιμάται ότι πλέον είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίησή του.

Ο δράστης κατά πληροφορίες μιλούσε σπαστά ελληνικά και έδρασε κυνικά και ψύχραιμα καθώς πυροβόλησε τρεις φορές – δύο στο κεφάλι και μια στην πλάτη – το θύμα του.

Η εν ψυχρώ δολοφονία, μάλιστα, σημειώθηκε μπροστά στα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού, ενώ εντύπωση προκαλεί, το γεγονός, ότι ο δολοφόνος δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του αδιαφορώντας για την παρουσία αυτοπτών μαρτύρων.

Τι φέρεται να είπε ο δράστης σε θύμα, αλλά και θαμώνες

Αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται ότι κατέθεσαν, πως δράστης και θύμα καθόντουσαν νωρίτερα, στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία έντονη συζήτηση, όταν κάποια στιγμή, ο δράστης σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στο θύμα, «καλά πάω να το φέρω»! Αυτό το σκηνικό του καυγά πάντως, κάνει την αστυνομία να εκτιμά ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε θύτη και θύμα.

«Ηρέμησε, ηρέμησε». Με τις δύο αυτές φράσεις ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι, φέρεται ότι καθησύχασε το θύμα του λίγο πριν επιστρέψει και εκτελέσει το νεαρό.

Μάλιστα, ο δράστης αφότου πυροβόλησε και χτύπησε στο κεφάλι το θύμα, γύρισε προς το μέρος των θαμώνων και τους είπε «μην φοβηθείτε».

Σοκαρισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης

Την ώρα που η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνές της, η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, ανέφερε, πως το προσωπικό είναι σε κατάσταση σοκ, όπως φυσικά και ο γνωστός ηθοποιός με την σύζυγό του.

«Είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό όπως και το προσωπικό. Δεν μας έχει ενημερώσει η αστυνομία για τις έρευνες, αλλά οφείλουμε να την αφήσουμε να κάνει το έργο της. Δυστυχώς η εγκληματικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί. Το περιστατικό που συνέβη έξω από την καφετέρια του πελάτη μου σε συνδυασμό με το άλλο περιστατικό που σημειώθηκε την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή, δείχνουν δυστυχώς ότι θα πρέπει να ληφθούν κατασταλτικά μέτρα», είπε η Ιωάννα Παναγοπούλου.

Κατά πληροφορίες τον δολοφόνο περίμενε ένας άνδρας με μηχανή, ενώ άλλες πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος, αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.

Την έρευνα έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε τα video από το σημείο, αμέσως μετά τη δολοφονία: