«Τον έχει κάνει νούμερο» - Τι απαντά ο άνδρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο στην Άννα Φόνσου

Μετά το αίτημα της Άννα Φόνσου, στην πρώην υπουργό Λυδία Κονιόρδου, να παρέμβει εισαγγελέας όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Γιώργου Μαρίνου, ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί και τον φροντίζει έδωσε την δική του απάντηση στο star.gr.

«Η Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και είναι επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφήσει χώρο για τους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει τόσο μεγάλη καριέρα και να τον έχει κάνει νούμερο» δήλωσε

Στη συνέχεια, δήλωση έκανε και η Άννα Φόνσου: «Δεν ήμουν φίλη με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά τον φιλοξένησα στο σπίτι του ηθοποιού. Δεν αμφισβητώ ότι είναι φίλος του 40 χρόνια, εγώ το έκανα από ενδιαφέρον και θέλω να δώσω ένα τέλος σε αυτό».

Τι είχε ζητήσει  η Άννα Φόνσου

 

Η γνωστή ηθοποιός έστειλε επιστολή στην πρώην υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, ζητώντας να παρέμβει εισαγγελέας, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Μαρίνο, καθώς ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί τον έχει ξεκόψει από κάθε άλλον άνθρωπο.

Μάλιστα σημειώνει πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που την απείλησε πως «θα της κόψει τα πόδια αν προσπαθήσει να επικοινωνήσει ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο».