Ξεκινά η δίκη του serial killer της Κύπρου: Αντιμέτωπος με 7 φορές ισόβια - Κανένας δικηγόρος δεν έχει δεχθεί να τον εκπροσωπήσει

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λευκωσία παραπέμφθηκε την Παρασκευή ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Ο 35χρονος παρέμεινε στις Κεντρικές Φυλακές το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα παρουσιάστηκε ενώπιον Κακουργιοδικείου, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο «Ορέστης», αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή, που έχει επιβληθεί ποτέ στα Δικαστικά χρονικά της Κύπρου, για τα φρικιαστικά εγκλήματά του.

Επτά φορές ισόβια για τις πέντε γυναίκες και τα δύο ανήλικα παιδιά, που όπως ομολόγησε σκότωσε και στη συνέχεια εξαφάνισε τα πτώματά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δίκη, Serial Killer, Κύπρος, Δολοφόνος, Λίμνη, Θύματα, Δικηγόρος

Επτά φορές ισόβια για τις επτά αθώες ζωές, που θάφτηκαν στα λασπόνερα της Κόκκινης Λίμνης, στο μεταλλείο του Μιτσερού και στη λίμνη Ξυλιάτου. Μέχρι στιγμής, κανένας δικηγόρος, δεν έχει δεχθεί να εκπροσωπήσει τον «Ορέστη».

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η Αστυνομία αναμένεται να καταθέσει επτά διαφορετικούς φακέλους, που αφορούν στις δολοφονίες των 5 γυναικών και των δύο παιδιών.

Τα θύματα είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάτχα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.