Ηράκλειο: Σάλτο μορτάλε από την Πύλη του Ιησού - Δεν άντεξε τον χωρισμό

Τα ουρλιαχτά της μητέρας πάγωσαν το αίμα καταστηματαρχών και περαστικών. Μόλις είχε δει τον 27χρονο γιο της νεκρό.Ο νεαρός είχε πέσει από τα Ενετικά τείχη του Ηρακλείου αφού πρώτα είχε αφήσει «σημείωμα» στο fb ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια του.

Έγραψε «συγγνώμη» στο facebook

Όλα συνέβησαν στις 5 περίπου χθες το απόγευμα, όταν ο 27χρονος Παναγιώτης έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ζητώντας – μεταξύ άλλων – συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει. Μάλιστα, στο μήνυμά του εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Παράλληλα, ο 27χρονος – ο οποίος ήταν οπαδός της ΑΕΚ και μέλος του κλαμπ Original – ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παρευρεθούν στην κηδεία του, σύμφωνα με το cretapost.gr. Μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο νεαρός άνδρας ανέβηκε στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου Κρήτης και στο ύψος της Πύλης του Ιησού έκανε τη βουτιά στο κενό.

Τραγικές φιγούρες, τα μέλη της οικογένειάς τους, καθώς η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός του άκουσαν τις φωνές και βγήκαν έξω να δουν τι είχε συμβεί. Οταν πήγαν στο σημείο που είχε μαζευτεί κόσμος, αντίκρισαν σοκαρισμένοι τον 27χρονο.

Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι

Όλοι οι συγγενείς και φίλοι του 27χρονου έχουν σοκαριστεί από το τραγικό αυτό συμβάν καθώς όπως αναφέρουν δεν υπήρξε κανένα σημάδι. Μάλιστα, λίγο βουτήξει στο κενό, ο Παναγιώτης έπινε καφέ με τους φίλους του στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης στους οποίους ανακοίνωσε ότι έπρεπε να φύγει για να πάει σε δουλειά της επιχείρησης.

Πήγε στο κατάστημα, είπε ότι επιστρέφει σε λίγα λεπτά και αναχώρησε για τα τείχη. Ο 27χρονος ήταν μέλος μιας πολύ δεμένης και αγαπημένης οικογένειας και χωρίς οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να μην άντεξε τον χωρισμό του με την κοπέλα του την οποία λάτρευε και αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.