Φρίκη πέρα από κάθε λογική στην Κύπρο: Στην 8χρονη Έλενα πιθανολογείται ότι ανήκει η σoρός στη δεύτερη βαλίτσα

Το πρωί της Δευτέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό με στόχο να εντοπιστεί και η άλλη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του.

Έγκυρες πληροφορίες σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανήκει σε παιδί και πιθανότατα στην 8χρονη Έλενα Μπουνέα.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης.

Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Η αυτοψία και η δικανική διαδικασία επί της σορού που ανασύρθηκε από την κόκκινη λίμνη, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.00 και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η  σορός τοποθετήθηκε σε διπλοκάμπινο όχημα και ακολούθως σε ημιφορτηγό για να μεταφερθεί στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή και οι λοιπές επιστημονικές εξετάσεις.

Τα λόγια είναι περιττά για το τραγικό τέλος της 8χρονης Elena, που όπως όλα δείχνουν με αυτό το βάρβαρο και άδικο τρόπο έχασε τη ζωή της. Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι έφερε ρούχα και δεν ήταν γυμνό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΚΥΠΕ/24H