Επισήμως σε ρόλο... προξενητή το Facebook με την εφαρμογή δικτυακού Dating, Secret Crushes!

Σε ρόλο… προξενητή το Facebook, αφού με την λειτουργία Secret crushes, θα αποκαλύπτεται ποιοι ενδιαφέρονται για εσάς, δίνοντάς σας και την ευκαιρία εάν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, να ανταποκριθείτε…

Όπως ανακοινώθηκε, το κοινωνικό δίκτυο φέρνει μια νέα υπηρεσία η οποία λέγεται Secret Crush και στόχο έχει να λειτουργήσει ως ηλεκτρονική προξενήτρα για τους χρήστες του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Facebook,Dating, Secret Crushes

Το Facebook Dating είναι διαθέσιμο σε λίγες χώρες προς το παρόν, ενώ κατά τη διάρκεια του F8 συνεδρίου του Facebook προστέθηκαν ακόμα 14, κυρίως από τη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει έως εννέα «φίλους» του για τους οποίους ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μια διαδικτυακή σχέση.

Μετά απλά περιμένει, μήπως και κάποιος από τους εννέα επιλέξει με την σειρά του εκείνον οπότε και θα γίνει το ταίριασμα.

Κάθε φορά που κάποιος θα επιλέγει έναν χρήστη, ο χρήστης αυτός θα ενημερώνεται από το facebook για τον κρυφό έρωτα αλλά μόνο εφόσον πετύχει το ταίριασμα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα αποκαλυφθούν τα ονόματα.

Έως και… εννέα ευκαιρίες…

Ο…”κρυφός” σας πόθος, δεν χρειάζεται καν, να είναι μόνο ένας, καθώς μπορείτε να βάλετε έως και εννέα άτομα σε αυτή τη λίστα, η οποία είναι ιδιωτική και τη βλέπετε μόνο εσείς. Αν κάποιος από αυτή τη λίστα επιλέξει εσάς ως το secret crush του, τότε το ενδιαφέρον και των δύο θα αποκαλυφθεί και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί, πότε η εφαρμογή το Facebook Dating, θα γίνει διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Επίσης αδιευκρίνιστο παραμένει γιατί τις επιλογές μας στα αντικείμενα του πόθου μας, κατά κόσμον: “Crushes”, δεν τα έκαναν… δέκα…