«Καταστράφηκα» λέει ο γνωστός ζωγράφος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Δύο άντρες, ηλικίας 40 και 67 ετών και μία γυναίκα 40 ετών συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς κατηγορούνται ότι αποπλανούσαν ανήλικα κορίτσια. O ένας από τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση κατοχής υλικού πορνογραφίας είναι ζωγράφος.

Πρόκειται για έναν άνδρα, 40 ετών, ο οποίος συνελήφθη σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019, παρουσία Εισαγγελέα, σε τρία διαμερίσματα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο άνδρας είχε σπουδάσει στην Καλών Τεχνών, έκανε μεταπτυχιακό και μάλιστα το 2008 είχε βραβευτεί από μεγάλη τράπεζα για το έργο του. Επιπρόσθετα, ο ίδιος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ο γνωστός ζωγράφος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στην ανακρίτρια. Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, μάλιστα, στον αέρα του «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ οι αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος στην δημοσιογράφο της εκπομπής Εβίτα Τσιλοχρήστου.

Ο ζωγράφος μιλώντας στην κάμερα είπε ότι πρόκειται για συκοφαντία. «Έχω εμπλακεί σε κάτι που είναι πλάνη και με άφησαν με περιοριστικούς όρους – γιατί φα«ίνεται ότι η δική μου φωτογράφιση είναι για ένα εικαστικό πρότζεκτ. Δεν ήξερα την ηλικία και μετά μου την είπε. Η κοπέλα που φωτογράφησα μου είχε πει ότι ήταν 18 και ήταν 17 και 10 μηνών. Είμαι ένας ζωγράφος που έχω μια καριέρα και έχω καταστραφεί από αυτό…»