Το τελευταίο τηλεφώνημα που δικαιούται - « Ο Θεός ξέρει την αθωότητα μου και θα έρθει η λύτρωση»

Έσπασε την σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, από την Μυτιλήνη, η οποία κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ, αφού πριν από περίπου 15 μήνες συνελήφθη στο αεροδρόμιο με 2,5 κιλά κοκαϊνης μέσα στο σακίδιό της.

Το 21χρονο μοντέλο, περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τον εφιάλτη που ζει  στη φυλακή ενώ δηλώνει αθώα για άλλη μια φορά  υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε πως κουβαλούσε κοκαΐνη στις αποσκευές της.

«Μίλησες με τους γονείς σου;», τη ρωτά στο τηλέφωνο ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ενώ αυτή είναι η τελευταία φορά που η κοπέλα έχει δικαίωμα να μιλήσει τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές, τόσο με την οικογένειά της όσο και με τον νομικό της εκπρόσωπο, πριν από την έναρξη της δίκης της στις 7 Μαρτίου.

«Θα έρθει η λύτρωσή μου»

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Να τους πω ότι από τη δική τους συμπαράσταση παίρνω τεράστια δύναμη. Μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ιδίως ο μικρός μου αδερφός που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει την αθωότητα μου και όλο αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωσή μου. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα κι αυτό παρακαλάω κιόλας τον Θεό», λέει η 21χρονη.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα του Ρουμάνου φίλου της, ενώ τονίζει ότι «δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, έπαθα σοκ».

Στη δίκη που θα διαρκέσει μία εβδομάδα και ξεκινά τον επόμενο μήνα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ κατάθεση-κλειδί κρίνεται ότι είναι αυτή του επικεφαλής του τελωνείου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, που θα περιγράψει την πρώτη αντίδραση της 21χρονης όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στον κρυφό πάτο του σακιδίου της.

«Οι αστυνομικοί βέβαια έχουν καταθέσει και είπαν ότι έκλαιγα και είχα πάθει σοκ… είχα μείνει. Κατ’ αρχάς μόλις μου έδειξαν το τεστ των ναρκωτικών και μου είπαν ότι αυτό ειναι κοκαϊνη, εγώ έμεινα «κόκκαλο»… λέω για ποιο λόγο εγώ έχω κοκαϊνη μέσα στην τσάντα μου την οποία μου έδωσε κάποιος άλλος και ειδικά ο φίλος μου;», αναφέρει κλείνοντας η 21χχρονη.

Δείτε την συνέντευξη της στον ΑΝΤ1:

Προτεινόμενα για εσάς