Αυτοκτόνησε γιατί τον απέλυσαν, ο 60χρονος εργάτης στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ

Δεν ήταν εργατικό ατύχημα ο θάνατος 60χρονου εργάτη, στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ. Η ανατροπή ήρθε, όταν ιατροδικαστής, σύμφωνα με το Filathlos. gr  βρήκε στην παλάμη του το σημείωμα της αυτοκτονίας.     

Την προηγούμενη ημέρα ο εργαζόμενος, πατέρας δύο παιδιών, ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η σύμβαση εργασίας του με την εργολαβική εταιρία. Φαίνεται πως η εξέλιξη αυτή του κόστισε τόσο πολύ και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Έτσι, μετέβη στο εργοτάξιο του γηπέδου λέγοντας ότι πήγε για να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους του. Αμέσως μετά, ο 60χρονος ανέβηκε στον βορειοδυτικό πυλώνα (ενώ η εργασία του δεν περιλάμβανε απασχόληση στο συγκεκριμένο σημείο) του υπό κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ και έπεσε στο κενό.
Με το που σήμανε συναγερμός στο εργοτάξιο, η σορός του εργαζομένου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε και ο ακαριαίος του θάνατος με το συμβάν να θεωρείται εργατικό ατύχημα.
Η ανατροπή της υπόθεσης, όμως, έγινε μόλις εκλήθη ιατροδικαστής για να διενεργήσει τη νεκροψία της σωρού και πρόσεξε ότι μέσα στην κλειστή παλάμη του άτυχου εργάτη υπήρχε σημείωμα στο οποίο ο ίδιος ανέφερε τα αίτια της αυτοκτονίας του!

 

Ετσι, αμέσως μετά η Αστυνομία μετέτρεψε την υπόθεση από εργατικό ατύχημα σε αυτοκτονία, με την προανάκριση να συνεχίζεται.

Η κηδεία του άτυχου εργάτη έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα.