Τραγωδία στην Πάτρα: Μόνοι στην ζωή, πιο μόνοι στον θάνατο...

Στα αζήτητα του νεκροτομείου του Πανεπιστημιακού Nοσοκομείου της Πάτρας παραμένει, από την περασμένη Δευτέρα, το ηλικιωμένο ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμά του. Κανείς μέχρι τώρα, σύμφωνα με το patrastimes, δεν έχει αναζητήσει το ανδρόγυνο που πέθανε μέσα στο σπίτι του, με λίγες ημέρες διαφορά ο ένας από τον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από αρκετές προσπάθειες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν μακρινό τους συγγενή, στον οποίο γνωστοποίησαν το συμβάν και αναμένουν ενημέρωση εάν θα παραλάβει ή όχι τις σορούς, προκειμένου να γίνει η ταφή τους.

Δεν κατάλαβε τι συνέβη

Ο 93χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο της κουζίνας σε προχωρημένη σήψη και η 73χρονη σύζυγός του στο μπάνιο. Από τη νεκροψία–νεκροτομή προέκυψε ότι πρώτα κατέληξε ο άνδρας από χτύπημα στο κεφάλι μετά από πτώση και μετά από μερικές ημέρες η σύζυγός του, από εγκεφαλικό.

Η γυναίκα ζούσε με την σορό του άνδρα της πάνω από μία εβδομάδα και έχουν προκύψει στοιχεία ότι ακολουθούσε κανονικά τις καθημερινές της συνήθειες. Πρόβλημα υγείας, το οποίο φέρεται να αντιμετώπιζε η 73χρονη φαίνεται ότι δεν της επέτρεψε να κατανοήσει το τι είχε συμβεί…

 

Προτεινόμενα για εσάς