Ο φόβος δεν άφησε τον έφηβο γιο του «Αυστραλού» να πάει στην κηδεία του πατέρα του

Φόβος επικρατεί στην οικογένεια του 46χρονου Γιάννη Μακρή ή «Αυστραλού» που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail Australia ο έφηβος γιος του Γιάννη Μακρή που ζει στην Αυστραλία, φοβήθηκε να ταξιδέψει το σαββατοκύριακο για την κηδεία του πατέρα του, ωστόσο σύντομα θα σμίξει ξανά με τα ετεροθαλή αδέλφια του.

Όπως επεσήμανε η πηγή, «φοβήθηκε τόσο πολύ να πάει στην Αθήνα και δεν χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα του».

Ωστόσο, θα αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής τον πατέρα του αργότερα αυτήν την εβδομάδα, οπότε και η σορός του 46χρονου επιχειρηματία θα μεταφερθεί στην Αυστραλία για την ταφή.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του «διαβόητου ανθρώπου του υποκόσμου» – όπως τον χαρακτηρίζει το σύνολο των αυστραλιανών μέσων ενημέρωση – άφησε τη σύζυγό του, την Ελληνοουκρανή πρώην Playmate, Βικτώρια Καρύδα, να ζει μέσα στο φόβο μαζί με τα δύο παιδιά τους, Αλεξάνδρα και Αχιλλέα.

Δεν γνώριζε τίποτα

Μάλιστα, η Daily Mail Australia, επικαλούμενη τα «Νέα», επισημαίνει ότι το μοντέλο κρυβόταν μετά τη δολοφονία του συζύγου της, έχοντας απενεργοποιήσει λογαριασμούς στα social media, ενώ πλέον σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία.

Η ίδια, μάλιστα, φέρεται να κατέθεσε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο σύζυγός της κινδύνευε.«Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει τίποτα για απειλές. Κάναμε μια ήσυχη ζωή», φέρεται να είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με την εφημερίδα.

 «Πολύ αγαπημένοι»

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Τόγκος, ο οποίος είχε σχεδιάσει το νυφικό της Βικτώριας Καρύδα, δήλωσε στην Sydney Morning Herald ότι το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και πως ο ίδιος εκτιμά ότι το μοντέλο δεν είχε ιδέα για το εγκληματικό παρελθόν του συζύγου της.

«Ακόμη κι αν ο σύζυγός της είχε οποιουδήποτε είδους άλλη δουλειά, δεν πιστεύω ότι ήξερα κάτι γιατί ζούσε στον δικό της κόσμο, σε ένα σύννεφο. Οταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα αλλιώς, όμορφα. Δεν πιστεύω ότι ξέρει κάτι», δήλωσε ο σχεδιαστής.

«Είμαι πολύ λυπημένος, είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνη, έχει δύό παιδιά, είναι πολύ δύσκολο», πρόσθεσε ο Τόγκος.

«Κλειδί» η Μύκονος

Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην παραλιακή και τη Μύκονο.

‘Οπως λένε οι αναλυτές της Ασφάλειας, τα ανοίγματα του «Αυστραλού» στο νησί των Ανέμων ίσως να ενόχλησαν κάποιους που θεώρησαν ότι πάει να βάλει χέρι στη «χρυσή πίτα» της Μυκόνου και για αυτό πήραν την απόφαση να τον «σβήσουν» μια και καλή από τον χάρτη με σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου.

Παράλληλα και μέσα από τις καταθέσεις, της συζύγου του, του πατέρα και ατόμων του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρουν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα.