Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, σύζυγος παίκτριας ριάλιτι, ο 46χρονος που εκτέλεσαν στη Βούλα

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστού μοντέλου με πρόσφατη τηλεοπτική παρουσία ήταν ο 46χρονος άνδρας που εκτελέστηκε στο αυτοκίνητο smart που οδηγούσε, στο Πανόραμα της Βούλας, έξω από το σπίτι του, σήμερα το βράδυ.

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας.

Ελάχιστα λεπτά μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση έφτασε στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα Βούλας ο πατέρας του θύματος, που με αγωνία άρχισε να ρωτά πώς είναι ο γιος του. Λίγο αργότερα, η αγωνία μετατράπηκε σε θρήνο, ενώ έπρεπε να απαντήσει στις ερωτήσεις των εγγονών του, τί είχε συμβεί έξω από το σπίτι τους και είχαν πάει εκεί τόσοι αστυνομικοί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”.

Ο 46χρονος δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες στο θώρακα πιθανότατα από εννιάρι πιστόλι.

Σύμφωνα με το CNN Greece, o άνδρας ήταν και γνωστός με το παρατσούκλι ο «Αυστραλός». Συστηνόταν ως επιχειρηματίας ενώ στο παρελθόν το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεσηναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί για τα ίδια αδικήματα και στην Αυστραλία, όπου είχε ζήσει για κάποια χρόνια.

 

Το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας με τη σύζυγό του, γνωστό μοντέλο με τηλεοπτική παρουσία αυτό τον καιρό. Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε πριν από τρία χρόνια στη Μύκονο

Φωτογραφίες: Πρώτο Θέμα