Νέα δωρεάν λεωφορειακή γραμμή από αύριο για τους πληγέντες από τις φωτιές

Η νέα λεωφορειακή γραμμή “Νέος Βουτζάς – Κλειστό Γυμναστήριο Μαραθώνα” τίθεται σε λειτουργία από αύριο, Τρίτη και για όσο χρειαστεί.

Με αφετηρία το Νέο Βουτζά, θα διέρχεται διαδοχικά από τις πληγείσες περιοχές στη Ραφήνας, στο Μάτι, στο Ζούμπερι, στη Νέα Μάκρη και θα τερματίζει στην περιοχή έναρξης του Μαραθωνίου (Κλειστό Γυμναστήριο). Η συγκεκριμένη Γραμμή θα είναι δωρεάν και θα διέρχεται περίπου κάθε μία ώρα και από τις δύο αφετηρίες, με τις ώρες λειτουργίας της να είναι από 07:00 με 21:00, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Οι στάσεις θα γίνονται στις υπάρχουσες των ΚΤΕΛ στη Λεωφόρο Μαραθώνος. Κατά την επιστροφή στον Νέο Βουτζά θα πραγματοποιούνται οι ίδιες στάσεις μόνον στην Λ. Μαραθώνος, από όπου θα διέρχονται τα λεωφορεία της γραμμής.

Αναλυτικά η διαδρομή από το Νέα Βουτζά στο Μαραθώνα

Αφετηρία στον Ιερό Ναό Ιωάννη Προδρόμου (χώρο στάθμευσης Γυμνασίου) οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, δεξιά Λ. Μαραθώνα, αριστερά Αμ. Φλέμινγκ, δεξιά Υψηλάντου – Ευβοϊκού αριστερά Αραφηνιδών, αριστερά Χρ. Μάντικα, δεξιά Χρ. Σμύρνης αριστερά Φλέμινγκ δεξιά Δημοκρατίας, συνέχεια Λ. Ποσειδώνος , συνέχεια Μικράς Ασίας, δεξιά Λ. Μαραθώνος Τέρμα στο Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα (Τύμβος)

Από Μαραθώνα προς Νέο Βουτζά

Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα (Τύμβος), συνέχεια Λ. Μαραθώνος, δεξιά Χρ. Σμύρνης συνέχεια Κουντουριώτου στάθμευση στο σχολείο Νέου Βουτζά στον Ιερό Ναό Ιωάννη Προδρόμου.

Στάσεις προς Τέρμα:

1. Χρυσοστόμου Σμύρνης (νέος Πόντος)

2. Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης

3. Τέρμα Γραμμής 314

4. Στάση 314 (Λ. Μαραθώνα)

5. Δημαρχείο Ραφήνας

6. 18Α (Δημοκρατίας)

7. Δημοκρατίας & Μακεδονίας

8. Δημοκρατίας 80

9. Είσοδο camping (Κόκκινο λιμανάκι)

10. Δημοκρατίας & Καλαβρύτων

11. Ταβέρνα Αργυρά Ακτή

12. Λ. Ποσειδώνος 77

13. Μίνι Μάρκετ Μάτι

14. Λ. Ποσειδώνος 13

15. Πύλη Στρατοπέδου Μιλτιάδη

16. Πλατεία Αγίου Ανδρέα

17. Δημαρχείο Νέας Μάκρης

18. Τέρμα Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα