Ακόμα μία τραγωδία: Ταυτοποιηθήκε ως νεκρός και ο 13χρονος Δημήτρης...

Τελικά, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, μόλις 13 ετών, ταυτοποιήθηκε ως ένα ακόμα θύμα των φονικών πυρκαγιών. Ο 13χρονος και η γιαγιά του βρίσκονταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, το απόγευμα που εκδηλώθηκε η φωτιά. Από τότε, τα ίχνη τους είχαν χαθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert, πριν ενημερώσει για τα τραγικά νέα:

“Στις 28/7/2018, στις 15:00 ενημερωθήκαμε από την μητέρα του Δημήτρη Αλεξόπουλου ότι ο γιος της ο οποίος αγνοούνταν από το Μάτι Αττικής, ταυτοποιήθηκε ως νεκρός ανάμεσα στα δεκάδες θύματα της φονικής πυρκαγιάς.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση καθώς δεν υπήρχαν σαφή στοιχεία που να συνηγορούν στο αντίθετο. Οι έρευνες του Πυροσβεστικού Σώματος κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγοριού και θα βρίσκεται κοντά τους σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.”

Ο πατέρας του 13χρονου αγοριού είχε αναγνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες τον γιο του σε μια θολή φωτογραφία στο internet. Όπως είπε, εκείνη την ημέρα το παιδί φορούσε κόκκινη μπλούζα και η γιαγιά του ένα φόρεμα με μοβ και πράσινα χρώματα.