Η Ένωση Εισαγγελέων διαβεβαιώνει για την απόδοση ευθυνών - Προσφέρει 2.000 ευρώ στο Λύρειο Ίδρυμα

Την βαθύτατη οδύνης για την τραγωδία εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, στέλνοντας τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς των θυμάτων.

H  Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, απευθύνοντας κάλεσμα στα μέλη της, σε φορείς και σε πολίτες να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων, διαβεβαιώνει ότι «θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην αναζήτηση, ανάδειξη και απόδοση των ποινικών ευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής».

Επιπλέον, θα ενισχύσει οικονομικά το Λύρειο Ορφανοτροφείο με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

 

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος:

«Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και τα θερμά  συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων.

Καλεί  τα μέλη της, φορείς και πολίτες σε πράξεις συμπαράστασης και έμπρακτης ενίσχυσης και ανακούφισης των πληγέντων.

Ενεργώντας δε η ίδια στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση  του πληγέντος από την πυρκαγιά Λύρειου Ορφανοτροφείου με το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Τέλος διαβεβαιώνει το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι Έλληνες Εισαγγελείς, ενεργώντας όπως πάντοτε, στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου, θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην αναζήτηση, ανάδειξη και απόδοση των ποινικών ευθυνών στους υπεύθυνους της εθνικής αυτής καταστροφής.»

 

Το Λύρειο Παδικό Ίδρυμα, που εδρεύει στον Νέο Βουτζά και υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες για υλική και οικονομική συνεισφορά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: www.lyreioidryma.gr

Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής:

 

 

Προτεινόμενα για εσάς