Από τη φωτιά... στην πλημμύρα! Ο "επτάψυχος" ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που βρέθηκε σε Μάτι και Μαρούσι

Πριν μερικά 24ωρα το αυτοκίνητό του βρέθηκε άθικτο στο Μάτι με τον ίδιο να το εγκαταλείπει και να γλιτώνει σαν από θαύμα από την καταστροφική πυρκαγιά.

Σήμερα, το αυτοκίνητό του εθεάθη ημι-βυθισμένο στο υπαίθριο πάρκινγκ του Αμαρουσίου που πλημμύρισε από την ξαφνική, σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε τα βόρεια προάστια.

Μία απίστευτη ιστορία, βγαλμένη από σενάριο επιστημονικής φαντασίας

 

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου της παρακάτω φωτογραφίας (πηγή iefimerida) είδε τη τύχη να του χαμογελά διάπλατα.

Το απόγευμα της Δευτέρας 23/07, οπότε και ξέσπασε η φονική πυρκαγιά, βρισκόταν στο εξοχικό του στο Μάτι Αττικής.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει με το αυτοκίνητό του από την περιοχή για να γλιτώσει, εγκλωβίστηκε στο δρόμο.

Η απόφασή του ωστόσο να εγκαταλείψει το όχημά του και να διαφύγει με τα πόδια ήταν καθοριστικής σημασίας για τη ζωή του.

Σημειωτέο ότι η καταστροφική πορεία της φωτιάς σταμάτησε λίγα μέτρα πριν το σημείο όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το οποίο δεν υπέστη έτσι κάποια ζημιά

Τα παιχνίδια της μοίρας όμως είναι περίεργα. Ο ίδιος άνθρωπος μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε εκ νέου στο νέο μέτωπο της πλημμύρας που έπληξε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/7 το Μαρούσι Αττικής.

Το αυτοκίνητό του διαφαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία (πηγή newsit) στον χώρο του υπαίθριου σημείου στάθμευσης αυτοκινήτων που πλημμύρισε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας από την δυνατή βροχόπτωση.

Ο άνδρας ζει και εργάζεται στο Μαρούσι και όπως κάθε πρωί άφησε το αυτοκίνητό του στο συγκεκριμένο πάρκινγκ του Αμαρουσίου.

Αυτή τη φορά το ΙΧ υπέστη ζημιές, όμως ο ίδιος αποδείχτηκε “επτάψυχος”.