"Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος" έγραψε στο facebook και λίγη ώρα μετά κάηκε ζωντανός

Ο σεφ Παναγιώτης Κοκκινίδης βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τη μητέρα, τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά από την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Τραγική ειρωνία είναι η τελευταία ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook όπου έγραψε “Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος”, ενώ λίγο πριν έκανε live μετάδοση από το σημείο με τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος επιβεβαίωσε την τραγική είδηση και τον αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση:

“Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα…Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης.Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του.Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου”